Najnovšie recenzie zo sekcie Rezačky polystyrénu
Extol Premium 8894570
Pridané: pred 8 hodinami
(naposledy upravené pred 8 hodinami)
Zakúpený v Naradieshop, s.r.o.
Tovar mi ešte doteraz neprišiel, takže hodnotiť nemôžem
- robí čo sa očakáva
- potrebné získať prax a počítať s nábehom a dobehom teploty
Veľmi krehké rozpadáva sa to už v ruke nie to ešte s tým pracovať.
- šikovná malá rezačka
- Produkt je nanič.
- Slabý výkon.
Rezačku som kúpil dcére, ktorá sa venuje vyrezávaniu z polystyrénu a z molitanu. Drôt sa síce zohreje, ale rýchlo stráca teplotu. Reznsa po centimetri zastaví a polystyrén to ďalej len "žuje". Ostatné nádstavce sa ani nezohrejú. Nekupujte to, je to nanič.
Simply Clever ▪️
- malá, ľahká
- rez nieje úplne rovný keďže sa drží v ruke a tou hýbe človek
vhodná pre hobby domáce použitie, určite nie na veľké práce
- užitočné
- Jednoducha rýchla praca s polystyrenom
- Vyrobok nesklamal,konecne ziadne gulicky prilepene po celom byte
Niektorí píšu zlé recenzie k tomuto produktu, ale nie je to vôbec pravda. Rezačka je určená pre hobby použitie a tento účel spĺňa veľmi dobre. Samozrejme nie je určená, keď idete zatepľovať dom polystyrénom a potrebujete pracovať rýchlo a presne. Na to sú iné produkty. Najlepšie sa pracuje s drôtom (strunou). Rez je čistý, presný (presnosť závisí len od vašej ruky). Rýchlosť rezania je asi 3 - 4 cm/s, čo pre hobby použitie úplne postačuje. Skúšal som ešte nôž (odporovú tyč) - tá je rozohriatá menej, ako by bolo optimum, rez zanecháva roztavené "vlasy". Skúsim najbližšie so zdrojom s vyšším napätím, snáď sa to vyrieši.
na presné rezanie polystyrénu nevhodný
dobre sa s nim pracuje
- pre malých aj veľkých domácich kutilov, hobby
jednoduchá obsluha
Rýchle a jednoduché rezanie aj hrubšieho polystyrénu a presné vyrezanie peny alebo polystyrénu bez neporiadku.
- jednoducá práca, rýchly rez, vhodné viac pre domáce použitie
- Použiteľné ako hračka nič viac
Zatiaľ neodskúšané. Verím, že bude riadne fungovať.
Je to šikovná rezačka a spĺňa účel pre ktorú som ju objednal. Čo sa týka odporúčania tak záleží od toho že čo s ňou človek mieni robiť. Respektíve načo ju chce použiť.