Najnovšie recenzie zo sekcie Rezačky na polystyrén
- Zatiaľ funguje ako má
jednoduchosť, kvalita práce
- Kvalita spracovania
- Vhodné na malé výtvarné a modelovacie práce
- Za tú cenu spokojnosť
- Struna sa veľmi rýchlo nahreje
- Nôž na rezanie sa rýchlo ochladí, takže práca s ním je trochu pomalšia
- Kúpil som si ,, otvorené balenie” no rezačka bola použitá, nôž na rezanie nefungoval, opravil som si to za 5 minút,no odporúčam kupovať len originál zabalené.
Na presné rezanie polystyrénu a styroduru na hobby použitie výborná, určite nie na zateplovanie domu, ale výborný pomocník v dielni
Strend Pro GW8005
Pridané: 22. decembra 2025
(naposledy upravené 22. decembra 2025)
Zakúpený v ibreza.sk
- Odporúčam
- Žiadna
Prišlo mi to rozbité hodiny som to skladal do kopy aby sa to dalo používať keby viem tak si to neobiednám veľmi krehký materiál
Som spokojný,rezačka reže presne a rýchlo.
potrebujem s tým pracovať dlhšie
Strend Pro GW8005
Pridané: 27. októbra 2025
(naposledy upravené 27. októbra 2025)
Zakúpený v ibreza.sk
- Rýchlo sa nahrieva
- Dobrá cena
Na rezanie polystyrénu pri stavbách postačuje
Pre kutila super vec.
Rýchla a čistá práca.
- Good price
Slabu ky vykon. Zle reze polystyren
S rezačkou sa pracuje veľmi dobre (nikdy som však inú nemal, tak neviem porovnať), ale za mňa dobrý produkt. A za tú cenu je to veľmi dobrý pomocník, určite by som ju kúpil aj druhý krát, respektíve aj tretí keďže prvý kus mi dorazil poškodený (rozlámaná tá veľká nosná zelená doska, odlomené časti rezacej konštrukcie, odlomené trafo a rôzne ďalšie veci boli poškodené) a musel som ho cez Sl. poštu vrátiť, čo má vôbec nepotešilo. Za to by som dal LIDL veľké mínus, pretože riadne podcenili kvalitu balenia produktu (žiadne kartónové rohovníky, žiadna výplň, nič na čo som zvyknutý pri iných predajcoch).
Parkside 100389150
Pridané: 15. septembra 2025
(naposledy upravené 15. septembra 2025)
Zakúpený v lidl.sk
Produkt bol zlomeny na kuski ked mi to donesli
- Prisla poskodena
Ci uz chybou prepravcu alebo pri balení, skladovaní, ale vyrobok mi prisiel v nepoužiteľnom stave. Základová doska kde je vsetko umiestnené/uchytene je kvality rovnej nule, skrutky z nej boli vytrhnuté, samotna základňa prasknuta, vodiaca kolajnica uplne odtrhnutá, celková kvalita vyrobku uplne nulová. Reklamacia cez ich AI skoncila s 5€ zľavou na další nákup. Super pristup. Potvrdilo sa mi ze parkside momentalne nestojí za zmienku. Kedysi na hobby využitie super ale dnes su to vyhodené peniaze…
celkom fajn , ale malo by to byt z kvalitnejsieho materialu.
- Prejde to polystyrénom ako nôž maslom